fredag den 17. juni 2011

Barbapapa

I dag har der været sommerfest i Mathias' vuggestue. Og efter middagen, som bestod af buffet med lækkerier som alle forældre havde med, skulle der være kagekonkurrence.

Til kagekonkurrencen havde jeg lavet denne Barbapapa kage. Mathias er vild med Barbapapa, så selv om jeg havde haft mange vilde tanker om hvad der skulle på kagen, endte det med Barbapapa - Lidt konkurrence-menneske er man vel? Og da jeg havde vist og fortalt hvordan man laver disse kager til flere mødre i VS, så regnede jeg med skarp konkurrence!





Kagen er Gerlevpriskage med cream-cheese frosting med ekstra flormelis, for at cream-cheesen kunne beholde faconen som græs. Sandkassen er lavet med rørsukker, og figurerne er modelleret i MMF. I baggrunden ses pizzasneglene som vi også havde med..

Og med hensyn til kagekonkurrencen.. jeg fik INGEN konkurrence.. jeg havde skræmt mine medsøstre med min sidste kage til VS - Teletubbieskagen - så min Barbapapa-kage var den eneste kage der var pyntet efter alle kunstens regler. Øv øv.. havde glædet mig til at se hvad de andre havde fundet på, men ville jo også gerne vinde.. og vinde fik jeg så lov til helt uden kamp. Jeg vandt - eller dvs. Mathias vandt nedenstående skønne bog - Tak for præmien, den er allerede blevet læst og dyrene er blevet leget med :-)

4 kommentarer:

 1. Wow - det er jo ligepræcis sådan en kage jeg skal lave til min søns 2 års fødselsdag.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare super fin!

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kage, kan godt forstå du vandt. Jeg har selv kreeret en Barbapapa kage da min datter fyldte 2 år

  SvarSlet
 4. Hej Pernille,

  Nu nærmer vi os Johannes 2 års fødselsdag og hun er helt væk i Barbapapa familien, så mor er jo nødt til at lave en kage med figurerne. Jeg har trænet lidt, men kan simpelthen ikke få dem så pæne i overfladen som det er lykkedes dig på de billeder du har på din hjemmeside.
  Hvad er hemmeligheden bag at få figurerne helt glatte og ensartet i overfladen?

  Hilsen Linda

  SvarSlet