søndag den 12. juni 2011

Pinsekage

I Thomas' familie mødes alle til pinsefrokost 1. pinsedag - og vi plejer alle at have noget med til pinsefrokosten. I et stykke tid har flere familiemedlemmer efterspurgt, at jeg skulle lave kagen til kaffen og jeg lod mig overtale i år :-)

Hvorfor er det ofte sådan at fantasien ikke rækker når man skal lave kage til sig selv? Det er nemt nok når andre siger hvad de gerne vil have, men til sig selv.. uhhh det er altid svært at beslutte hvad man så skal dekorere kagen med.. og hvordan laver man en fin kage med pinsesolen der danser?

Har igen problemer med hvad jeg skal lave til kagekonkurrencen til Mathias' vuggestue på fredag - så gode ideer modtages gerne!

I stedet for en dansende pinsesol, endte jeg med at lade mig inspirere af fyldet og en kage jeg kunne huske at have set på www engang :-)

Kagen er lavet af lyse bunde fyldt med jordbær/makron og blåbær drysset med rund hånd. Smurt op med palminsmørcreme og pyntet med MMF og palminsmørcreme. Det var en rigtig skøn sommerkage med blåbærbomberne og jeg havde ingen rester med hjem, så det tydede på at andre også godt kunne lide sommerkombinationen.

2 kommentarer:

 1. Hey Pernille!
  Endnu engang: Super fin kage!

  Hvad med at lave en kage med en legeplads på? Og hvis du har tid/overskud, så kunne du lave små børn der kravler rundt...?
  Jeg har i hvert fald ambitioner om at lave en legeplads på et tidspunkt.

  Alternativt kunne du måske kombinere Hello Kitty og Spiderman på en måde...? Men det er måske lidt mere børnehave-agtigt :-)

  Held og lykke, glæder mig til at se resultatet!

  SvarSlet
 2. Tak for de gode ideer Rebecca :-)
  Jeg har tidligere lavet en legeplads med scooter, sansegynge og en lille dreng http://pernilleskager.blogspot.com/2010/05/farvel-vuggestue.html - det var dog til en anden VS, så det kunne måske være en mulighed..

  SvarSlet