lørdag den 27. august 2011

Topfigur til Mie

Mie og Mads skulle giftes den 27. august 2011 og ville gerne have en bryllupskage med personlig topfigur.

Da jeg den 27. august skulle på polterabend, kunne jeg ikke lave kage. Men jeg ville gerne hjælpe med den personlige topfigur:  En politimand der står med den ene fod på en liggende sygeplejerske og med personlige kendetegn. Politimanden skulle i øvrigt stå men en pistol a'la agent 007 eller symbolsk true sygeplejersen for at illustere at han havde tvunget hende ind i ægteskabet :-)

Topfiguren kom til at se således ud:


Efter at have set den færdige topfigur ville Mie dog gerne have Mads barberet. Mads har skægstubbe og hun derfor syntes det var for meget skæg jeg havde givet ham - så jeg gav Mads en barbering så han kom til at se sådan her ud:


Mie og Mads endte derfor med en bryllupskage lavet i samarbejde hvor Nana lavede kage og jeg lavede topfiguren - jeg satser på at få billeder af Mie, så jeg her på sitet kan vise jer det samlede resultet.

Jeg håber Mie og Mads havde en fantastisk fest der ikke druknede alt for meget i regn.

4 kommentarer:

 1. hej hvor er de sjove og flotte du er bare go
  knus lupe

  SvarSlet
 2. haha! Hvor er det smart lavet! + Det ser også rigtig godt ud! Det må jeg sige, det er du god til:)

  God jul til dig og din familie :-)

  SvarSlet
 3. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  SvarSlet
 4. Very interesting tips shared by you. I really like to read your blogs as they contain very important and informative content. I appreciate your efforts. Cheers.

  SvarSlet