tirsdag den 22. marts 2011

Ferie kage

Mine søde kolleger på Knowledge Cube elsker kage. Der er ofte kage flere gange om ugen pga certificeringer, fødselsdage, ferie og alle andre mulige grunde :-)

Efter en dejlig ferie til Thailand, var der en anledning for mig til at bage en kage. Hvis nogen af mine faste bloglæsere synes de kan genkende designet, er det ikke helt forkert :-) Personligt er jeg vild med "poolkanten" - de små klinker jeg kan mure op - og muslingeskaller hører sig også til efter en ferie i Thailand. Planen var oprindeligt også nogle små søde elefanter, men det var tiden desværre for knap til med jetlag og familiefødselsdag på programmet.

Kagen blev meget høj og kom til at veje over 7 kg. Bomben indeholdt lyse bunde med 2 lag Sarah Bernard creme. Smurt op med palminsmørcreme og pyntet med MMF. Klinkerne blev spartlet med palminsmørcreme.

Om det var fordi der også var "jeg bliver snart far"-kage i går og certificeringsflødeboller i dag, eller om jeg havde forregnet mig ifht. mine kolleger kagespiseri, så er det endnu ikke lykkedes dem at få gjort kål på kagen efter 2 dages kagespiseri :-DIngen kommentarer:

Send en kommentar