Jeg har lavet kagen 2 gange og den smager fantastisk!
Mandelbund
200 g mandler ( blendet til groft mandelmel )
200 g rør sukker
3 store æg
Æg og sukker piskes godt sammen, hvorefter mandelmelet vendes i.
Jeg bagte i en bagering på 24 cm. med bagepapir som bund ca 35 min ved 175 grader.
Rørt vanilliecreme:
1 1/2 dl piskefløde
1 spsk flormelis
korn af en vanilliestang
1 1/2 dl cremefraiche
Pisk fløden til let flødeskum og rør flormelis og vanillie korn sammen med cremefraichen. Vend det sammen
med flødeskummet.
Fordel det på den afkølede kage med friske bær øverst.
Som I kan se var der brombær, blåbær, jordbær og hindbær på kagen - og desværre glemte jeg myntebladene den ene af gangene.. Alle bær på nær blåbær kunne jeg få i dansk version i Kvickly i oktober - FANTASTISK!!
(20/10-2010)
Suuper lækker kage ! :)
SvarSlethvor mange personer er kagen til,
SvarSletjeg vil gerne lave den til 30 personer.
hilsen Mona
Har lavet kagen i week-enden. Det er den bedste mandelbund jeg til dags dato har smagt og bagt :-)
SvarSletKan den bages dagen før?
SvarSletVarmluft eller alm. ovn?
SvarSletSkal mandler blendes med eller uden skal?
SvarSletDe skal blendes med skal ��
SvarSletDen var både nem og lækker👏🏻
SvarSletHvilken creme fraiche er det - 9%, 18 eller 38%
SvarSlet